fbpx

Tilbehør for røyksugere

Servicebrytere, temperaturfølere, vibrasjonsdempere, flenser og stilleskruer er eksempler på tilbehør for røyksugere

Tilbehøret er ofte valgfritt, da det ikke alltid er nødvendig å kjøpe slikt utstyr.

Flens FR

Det skal alltid monteres en flens på stålskorsteiner. Flensen leveres med vibrasjonsdempere som reduserer vibrasjoner og sammen skaper et stabilt fundament for røyksugeren.
Flange FR 02

Produktbrosjyre Flens FR

Servicebryter

Lovgivningen krever at det monteres en servicebryter i nærheten av røyksugeren, slik at skorsteinsfeieren kan slå av strømmen til røyksugeren. Det avhenger av røyksugerens styring hvilken bryter som skal brukes. Det finnes to typer:

repafb-199901 2-polet REP-AFB til:
EFC15, EFC16, EFC35, EFC21 og EFC25
repsw-2x16 4-polet REPSW2x16 til:
EFC18 og EBC20

Stilleskruer

Det kan ettermonteres 4 stilleskruer hvis det er behov for å stabilisere røyksugeren ytterligere.
exodraft RSD stilleskruer

EFC-boks

Dersom styringen skal monteres et sted uten veggkontakt, kan du bruke en EFC-boks til å veggmontere en EFC21 eller EFC25 og føre kablene ut gjennom bunnen av EFC-boksen, slik at kablene kan føres langs veggen.
EFC16 elektroniskRegulator for royksugere

 

ES12

Reléboks for EBC20. Brukes på flerkjelanlegg der det er mer enn to kjeler tilkoblet skorsteinen. Reléboksen gjør det mulig å tilkoble opptil fire ekstra kjeler. Flere ES12-relébokser kan tilkobles samtidig.
ES12 relay box

Frekvensomformer

Frekvensomformeren brukes sammen med EBC20 til å regulere hastigheten på de trefasede røyksugerne RSV400-4-2 og RSV450-4-2. Frekvensomformeren sørger for riktig spenning og frekvens til disse to røyksugerne.
frekvensomformer

PDS-boks

Pressostat for sikkerhet på enkeltkjeler. PDS-boksen er en ekstra overvåkning som kan tilkobles EBC20 for ekstra sikkerhet.