EW41

ew-40-125x125Trådløs styring med løst betjeningspanel i flott design som du fort og enkelt kan installere selv.

Inkl. temperaturføler som gir mulighet for å starte/stoppe røyksugeren avhengig av røykgasstemperaturen i skorsteinen.

Trådløs styring med løst betjeningspanel i flott design. Du kan lett installere det selv. Sammen med den tilhørende temperaturføleren gir denne styringen flere muligheter – bl.a. start/stopp styrt av røyktemperaturen i skorsteinen og alarm dersom røyktemperaturen blir for høy. Dessuten kan den signalere når det er behov for gjenfyring.

Rekkevidden til trådløse komponenter kan være begrenset av fysiske årsaker. Du kan kjøpe en signalforsterker (en såkalt ’repeater’) dersom det skulle være bruk for det.

Trådløs installasjon
EW41-løsningen fra Exodrafts CDT er ytterst fleksibel. Den er trådløs, og du kan installere den selv.

Løsningen består av en røyksuger på skorsteinen. Røyksugeren betjenes fra et betjeningspanel i stuen. Via radiobølger er panelet i kontinuerlig kontakt med en såkalt power-unit som installeres på skorsteinen. Power uniten fungerer samtidig som servicebryter.

Det trådløse betjeningspanelet kan plasseres fritt i hjemmet, slik at du ikke trenger å ta høyde for det når du innreder hjemme ditt.

Sikker kommunikasjon
Hvert system består av to sammenhørende enheter som ikke reagerer på signaler fra andre styringer. Dermed er det ikke fare for å komme i konflikt med babyalarmer eller ringeklokker.

De to enhetene i systemet har hele tiden kontakt med hverandre. På den måten blir avtrekket styrt svært nøyaktig.

Veiledning EW41