fbpx

Stålskorsteiner

Stålpipe gjør det enklere enn noensinne å bygge en god pipe

Stålpiper gir deg helt nye forutsetninger for en vellykket pipeplassering. Stålpiper kan som tradisjonelt monteres bak ildstedet. Den kan også plasseres oppå ildstedet, og i alle tilfeller uten fundament. Stålpiper kan trekkes sideveis og leveres i forskjellige dimensjoner, farger og løsninger etter dine spesifikke ønsker.

 

Isolight stålpipe

isolight-staalpipe Isolight stålpipe i deler

Dette er valget for de som ønsker en pipe som tar lite plass og for de som ønsker at pipen skal være en del av interiøret.

Schiedel stålpipe er enkel og raskt å montere. Vår stålpipe kan plasseres på tradisjonelt vis fra gulv i første etasje eller for eksempel direkte montert på ildstedet.

Den kan også starte fra himling i den etasjen fremtidig ildsted er tenkt plassert for senere tilkopling til ildstedet. Det kan tilkoples inntil 3 ildsteder pr. pipeløp. Retningsendringer tillatt.

Vår stålpipe leveres i rustfritt stål i yttermantel og med syrefast rustfritt stål i innermantel, samt pulverlakkert overflate hvis for eksempel farge svart ønskes.

Mellom yttermantel og innermantel er det et lag med keramisk isolasjon. Keramisk isolasjon har større motstandsdyktighet mot høye temperaturer enn tradisjonell steinull isolasjon. Leveres med 30mm isolasjon og 60mm isolasjon.

10 års produktgaranti

Isolight-brosjyre

Isolight monteringsanvisning

Permeter stålpipe - det enkle og rimelige valget

Permeter stålpipe

Permeter benyttes for toppmonterte løsninger hvor det ønskes en rimelig skorstein som er rask å montere.

Leveres med innvendig pipediameter Ø150mm, og i sort farge.

Permeter leveres med en innermantel i syrefast og rustfritt stål og med en yttermantel av varmforsinket stål med pulverlakkert overflate.

Permeter stålpipe leveres med 25 mm eller 50 mm isolasjon mellom innermantel og yttermantel og denne type isolasjon er spesielt fremstilt for å tåle temperaturer opp til 1200 grader celcius.

Permeter leveres i rette lengder og kan ikke sideforskyves eller monteres bak et ildsted.

10 års produktgaranti

Permeter monteringsanvisning