Last ned brosjyrer og produktinformasjon

Her finner du diverse brosjyrer, produktark og teknisk informasjon fra Oslo Pipesenter og våre leverandører.

Last ned Brosjyre for fast brensel

EXHAUSTO CDT har et bredt produktprogram som kan løse ethvert problem med skorsteinstrekken. Like fra privatboliger til større industrianlegg.

Flens FR

EXHAUSTO Flens type FR anvendes ved montering av EXHAUSTO røyksuger på stålskorstein.

Fyr riktig

En opplysende brosjyre fra brannvernforeningen og direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Isolight stålpipe

Når du har bruk for en lett pipe, lett i vekt og lett å montere

Monteringsanvisning Permeter

Permeter stålpipe – det enkle og rimelige alternativet!

Monteringsanvisning stålpipe

Schiedel Isolight stålpipe er et prefabrikert, dobbeltveget pipesystem med indre og ytre rør i rustfritt syrefast stål og mellomliggende en mix av steinull og keramisk fiberisolering. Passer til bruk i boliger og industri, til åpne peiser, lukkede ildsteder og sentralfyringsanlegg m.m. Velegnet for alle typer brensel.

RS installasjonsmanual

EXHAUSTO røyksuger type RS har horisontalt utkast. Viften benyttes til kjelanlegg og andre fyringsformer som ldsteder, ovner etc.

RSV installasjonsmanual

EXHAUSTO røyksuger type RSV har et kraftig vertikalt utkast. Viften benyttes til kjelanlegg og andre fyrings former som ildsteder, ovner etc.

Røykgassystem til flerfamilieshus

Garantert løsning som motvirker røyk og sot i leiligheten

Sikkerhet på tak

Snøfangersystem, Stiger og stigetrinn, Feieplatå, pipeplattform og takbrosystem, Taksikringsutstyr

Teknisk brosjyre styring EBC20

EBC20 er en spesialutviklet automatikk for konstanttrykkregulering av skorsteinstrekken på forskjellige kjeltyper.

Teknisk brosjyre styring EFC21 og 25 til gass

EXHAUSTO automatikk EFC21 er utviklet for bruk i forbindelse med gassildsteder der det er montert en EXHAUSTO røyksuger. EXHAUSTO automatikk EFC21 kan også leveres med fjernstyring som EFC25.

Teknisk brosyre RSG

Røyksugeren skaper et regulerbart undertrykk i røkkanalen. Viften er utstyrt med et failsafe-system som automatisk måler hastigheten på røkgassene.

Teknisk brosyre RSVG

EXHAUSTO røyksuger RSVG er spesiallaget for å arbeide sammen med varmeapparater som brenner gass eller olje.

Tekniske data for røyksugere, styringer og tilbehør

TEKNISKE DATA FOR RØYKSUGERE, STYRINGER OG TILBEHØR TIL SYSTEMER FOR

  • Peiser og vedovner for fast brensel
  • Kjeler for biobrensel og fast brensel
  • Felles avtrekk fra flere ildsteder

Veiledning EBC20

EBC20 (exodraft Boiler Control) er en spesialutviklet automatikk for konstanttrykk- regulering av skorsteinstrekk

Veiledning EFC16

Tilkobling av EXHAUSTO vifter. Regulatoren er forsynt med et trimpotensiometer til å innstille minimum omdreiningstall (spenning) på motoren.

Veiledning EFC18

EXHAUSTO styring EFC18 er sammen med EXHAUSTO røyksugere utviklet til bruk i forbindelse med peiser, vedovner og kjeler til fast brensel.

Veiledning EFC21 + EFC25

EFC21 og EFC25 er en styring til gasspeiser til bruk i forbindelse med installasjon av Exodraft røyksugere. Styringen fungerer som sikkerhetsovervåkning, så gasspeisen utkobles ved utilstrekkelig skorsteinstrekk.

Veiledning EW41

Exodraft trådløs styring EW41 er utviklet sammen med Exodraft røyksugere for bruk i forbindelse med peiser, vedovner og kjeler til fast brensel.

Veiledning røyksuger RHG

EXHAUSTO røyksugeren RHG gir funksjonssikker skorsteinstrekk i åpne gasspeiser med en maksimal gasstilførsel på 12,0 kW (40.900 Btu/h).

Veiledning røyksuger RS

EXHAUSTO røksuger type RS leveres standard med vinkelben, panserslange, sikkerhetsvaier samt mineralullplate som pakning for vibrasjonsfri drift. Dessuten er det vedlagt vingeskrue, som kan monteres hvis forholdene tillater det.

Veiledning røyksuger RSG

EXHAUSTO røyksuger type RSG brukes som del av et failsafe-avtrekkssystem for gassapparater med åpne røykkanaler som f.eks. gassovner og gasskjeler i private boliger.

Veiledning røyksuger RSHG (engelsk)

The exodraft Chimney Fan type RSHG is used as part of the fail-safe flue system for open flued gas appliances, such as stoves and domestic boliers. The RSHG gives a horisontal discharge of the flue gases.

Veiledning røyksuger RSV

EXHAUSTO røyksuger type RSV leveres standard med vinkelben, panserslange, sikkerhetsvaier samt mineralullplate som pakning for vibrasjonsfri drift. (Dessuten er det vedlagt vingeskruer, som kan monteres hvis forholdene tillater det).

Veiledning røyksuger RSVG

EXHAUSTO røyksuger type RSVG leveres standard med vinkelben, panserslange, sikkerhetsvaier samt mineralullplate som pakning og for vibrasjonsfri drift. (Dessuten er det vedlagt vingeskrue, som kan monteres hvis forholdene tillater det.)